Blog

Noul LASER Dioda EPIC X

Laserul cu dioda EPIC™ X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei.

 Indicatii de folosire :

 1. Chirurgie:
 • Gingivectomii/gingivoplastii
 • Vestibuloplastii
 • Chiuretaje parodontale
 • Excizii (fibroame, papiloame, epulis)
 • Frenectomii
 • Descoperire de implant
 • Decapusonare/expunere dd inclusi submucos
 • Biopsii
 • Hemostaza
 • Inchidere fistulă
 • Incizia și drenajul abceselor

INHALOSEDAREA

 

Inhalosedarea este o metodă modernă, eficientă, complet sigură pentru inlatura tensiunea musculara și emoționala la un pacient. Starea de conștiență a pacientului este redusă prin inhalarea unui amestec gazos de protoxid de azot și oxigen. Amestecul celor două gaze este realizat de un aparat special conceput doar pentru acest scop, și ajunge la pacient cu ajutorul unei măști speciale ce se aplică pe nas.
Protoxidul de azot provoacă o senzație de buna dispozitie, indiferenta și ușoară somnolență. Protoxidul de azot nu irită căile respiratorii. După încheierea tratamentului, acesta este excretat rapid (în decurs de 5-10) prin căile respiratorii într-o formă nemodificată.
Inhalosedarea provoacă o stare de calm și relaxare, si permite pacientului să se relaxeze fizic și emoțional în timpul oricărei intervenții medicale, care poate fi neplăcută sau de lungă durată. Procedura permite pacientului să rămână pe scaun mai mult timp și îi permite medicului să efectueze tratamente complexe, într-o singură ședință.
Inhalosedarea este utilizată atât în stomatologia pediatrică, cât și în cazul adulților.

TERAPIA CU LUMINA BIOPTRON

 

REVOLUȚIA ÎN MEDICINĂ
1) Sistemul de terapie cu lumină BIOPTRON este un dispozitiv medical pe bază de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu o unitate optică specifică ce emite lumină similară cu acea parte din spectrul electromagnetic produsă în mod natural de soare, însă fără radiațiile UV.
2) Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca metodă naturală pentru sprijinirirea capacităților regenerative și de reechilibrare ale organismului, stimulând astfel corpul să își folosească propriul potențial de vindecare. Odată ajunsă în țesuturi, energia luminii promovează biostimularea (adică stimulează în mod pozitiv diversele procese biologice din organism, intesificând astfel funcțiile corpului).
3) În medicină, tehnologia BIOPTRON este utilizată și acceptată la scară largă ca dispozitiv medical ușor de utilizat, eficient și non-farmacologic. S-a demonstrat că susține tratamentul conservator al leziunilor acute și cronice, precum și al rănilor postoperatorii. Caracteristicile deosebite ale BIOPTRON Light permit luminii să penetreze nu doar pielea, ci și în țesuturile de bază. Astfel, efectul pozitiv al BIOPTRON Light nu se limitează doar la zona pielii tratate.

MICRODERMABRAZIUNE - PROCEDURA


I. DEFINITIE
Microdermabraziunea este un procedeu nechirurgical, ce se practica frecvent in clinicile spa si cabinetele de infrumusetare, o metoda de curatare non-invaziva a epidermei printr-o exfoliere blanda si eficienta

II. SCOP
Intinerirea pielii, reducerea cicatricilor minore, indepartarea ridurilor fine si a semnelor lasate de acnee, pielea tabacita, petele maronii, rosii sau de la soare.  
 
III. PRINCIPIU
Procedeul presupune indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii pentru a stimula regenerarea celulara si a colagenului.

MICRODERMABRAZIUNE - PROTOCOL

1. Anamneza pacientului si completarea fisei pacientului
consultatie faciala preliminara pentru a cunoaste detalii referitoare la istoricul personal si explicarea pasilor de tratament, totodata alegerea tratamentului personalizat

LIPO LASSER - PROTOCOL


1. Anamneza pacientului si completarea fisei pacientului

2. Pregatirea mediului de lucru:
• Cerceaf de unica folosinta pentru patul de tratament
• Tetiera
• Covoras pentru picioare
• Ochelarii de protectie pentru operator

LIPO LASSER - PROCEDURA

I. SCOP
Remodelare corporala prin metoda neivaziva, nedureroasa   

II. PRINCIPIU
Semnalul chimic creat de energia laser in celulele adipoase duce la transformarea trigliceridelor in apa, acizi grasi liberi si glicerol; glicerolul va fi absorbit prin sange iar apa va transporta acizii grasi liberi prin sistemul limfatic spre rinichi, de unde se vor elimina prin urina

Microdermabraziune


Microdermabraziune
Pret tratament: 240 ron | Produse vanzare asociate acestui tratament

De mai bine de zece ani, microdermabraziunea a cucerit tot mai multi adepti, devenind foarte populara. Deseori sunt intrebata in ce consta si cat de eficienta poate fi.
Ce este microdermabraziunea?
Microdermabraziunea este o procedura cosmetica non invaziva de indepartare mecanica a stratului superficial al pielii, cunoscut sub denumirea de stratum corneum (alcatuit din celule moarte) in scopul imbunatatirii aspectului si texturii pielii.
Daca este efectuata corect, microdermabraziunea reprezinta o modalitate sigura, usoara si eficienta de exfoliere si stimulare a procesului de regenerare celulara, marind in acelasi timp permeabilitatea pielii cu pana la 50%, astfel incat produsele topice pot patrunde mult mai usor.

Image
Image
De la infiintarea sa, Octombrie 2004, Clinica Intermedica s-a vrut a fi un centru academic de excelenta in domeniul stomatologic dar si al terapiilor complementare

Program clinica

Luni : 10.00 – 18.00
Marti : 12.00 – 20.00
Miercuri : 10.00 – 18.00
Joi : 12.00 – 20.00
Vineri : 09.00 – 17.00