Blog

Fast & fixed - dinți ficși în 24 ore

Implantele Bredent oferă aceasta posibilitate , pe 4 sau 6 implante sa se creeze o punte insurubata ( fixa) în numai 24 ore. Se pretează pacienților edentati total (fără nici un dinte) fie maxilar, fie mandibular. La fiecare fast & fixed se oferă din partea firmei Bredent un dus bucal.perioada promotionala pana in martie

Sa detaliem: 

4 sau 6 implante se realizează într o singura ședință și în câteva ore se realizează și lucrarea provizorie.incarcare imediata !

Asta înseamnă dinți ficsi în 24 ore.

Pacientul inițial vine fără nici un dinte si pleacă cu 4 sau 6 implante inserate în os și la câteva ore tehnicianul realizează lucrarea provizorie.

Bineînțeles că acest lucru se realizează....în urma analizei unui CT ( Computer tomograf)


Exista anumite proceduri dentare care pot fi realizate rapid, in decursul unei singure zile, cum ar fi plasarea coroanelor dentare sau a puntilor dentare. Acestea se numesc "dinti ficși in 24 de ore" sau "dinti ficși intr-o singura zi".

Implantul Bredent este un tip de implant dentar, care este folosit pentru a inlocui dintii lipsa sau pentru a fixa proteze dentare. Implantul Bredent este realizat din titan si este introdus in osul mandibulei sau al maxilarului, in locul dintelui lipsa.

Pentru a se insera un implant Bredent, sunt necesare urmatoarele etape:

Consultul stomatologic: Inainte de a incepe procedura de implantare, pacientul va avea un consult stomatologic, in care medicul va evalua starea generala a danturii si a osului mandibulei sau maxilarului. De asemenea, medicul va discuta cu pacientul despre obiectivele si asteptarile sale, precum si despre opțiunile de tratament disponibile.apoi se va realiza un computer tomograf care va furniza informatii despre calitatea osului

Prepararea site-ului implantului: Inainte de a se insera implantul, medicul va pregati site-ul implantului prin aplicarea unei anestezii locale si prin indepartarea tesuturilor moi din jurul zonei unde va fi introdus implantul.

Introducerea implantului: Dupa ce site-ul implantului este pregatit, medicul va introduce implantul in osul mandibulei sau maxilarului, folosind o tehnica de implantare atraumatica.

Perioada de vindecare: Dupa ce implantul este introdus, osul mandibulei sau maxilarului trebuie sa se vindece in jurul implantului, pentru a-l fixa solid. Aceasta perioada de vindecare poate dura cateva luni, in functie de starea generala de sanatate a pacientului si de rapiditatea cu care osul poate sa se vindece.

Plasarea coroanei dentare: Dupa ce osul s-a vindecat in jurul implantului, medicul poate plasa coroana dentara, care este o restaurare care acopera partea vizibila a implantului. Coroana dentara poate fi realizata din diferite materiale, cum ar fi ceramica, zirconiu sau compozit.aceasta perioada de asteptare este necesara in cazul implantarii implantelor in varianta clasica ...cand pacientul mai are dinti in gura si nu reprezinta o urgenta fizionomica dar in conditiile in care pacientul nu mai are nici un dinte in gura .fie maxilar .fie mandibular ….atunci se va sari peste etapa de asteptare, numita si perioada de osteointegrare ….si in urma unei amprente ….in 24 ore se va realiza lucrarea protetica dintr un material usor .gen pmma ….o rasina care nu ingreuneaza implantele ….cu aceasta lucrare provizorie pacientul va sta pe toata perioada de osteointegrare …urmand ca peste acele luni de vindecare sa se realizeze lucrarea defintiva

Este important de mentionat ca procedura de implantare Bredent necesita o anestezie locala si poate dura cateva ore, in functie de numarul de implanturi care trebuie puse. De asemenea, este posibil ca pacientul sa aiba nevoie de mai multe vizite la cabinetul stomatologic, inainte de a se finaliza tratamentul.

 

Disclaimer

In general, daca aveti nevoie de tratament dentar rapid, este important sa discutati cu medicul dumneavoastra stomatolog despre optiunile disponibile si despre care sunt cele mai potrivite. De asemenea, este important sa intelegeti ca, in unele cazuri, procedurile rapide pot avea anumite limitari sau pot avea un grad mai mare de risc decat procedurile care necesita o perioada mai lunga de timp pentru a fi realizate.

 

Image
Image
De la infiintarea sa, Octombrie 2004, Clinica Intermedica s-a vrut a fi un centru academic de excelenta in domeniul stomatologic dar si al terapiilor complementare

Program clinica

Luni : 09.00 - 17.00
Marti : 11.00 - 19.00
Miercuri : 09.00 - 17.00
Joi : 11.00 - 19.00
Vineri : 09.00 - 17.00

In perioada 23.12.2022 - 02.01.2023 clinica este inchisa.