All for Joomla All for Webmasters

Program: Luni - Vineri - 09:00 - 20:00          

Pentru pacienti

Va rugam sa parcurgeți aceste informații legate de instructiunile pre si post operatorii aferente principalelor intervenții stomatologice

Recomandari post-operatorii

RECOMANDARI pentru purtatorii de lucrari protetice
PE IMPLANTURI
1. Indiferent de materialul din care este confectionata lucrarea, periajul este obligatoriu deoarece face parte din igiena bucala (dinti, gingii)
2. Igiena, in mod special in jurul implantului, se face riguros, in functie de situatie – pozitia implantului – cu periuta unitufa, ata dentara, dus bucal.

3. In ceea ce priveste lucrarea protetica de pe implant, se va evita lovirea (chiar si din neatentie) cu obiecte dure; se va evita o forta masticatorie mare a alimentelor crocante, dure (alune, nuci, fistic, seminte, popcorn, oase, cartilagii).
4. Nu se va musca si nu se vor prinde cu dintii lucruri dure (e interzis scosul dopurilor de sticla!)
5. Controlul anual –clinic si radiologic– este obligatoriu, pentru a putea preintampina orice complicatie posibila.
6. Este interzis cu desavarsire fumatul care afecteaza nu numai starea generala a organismului dar si rezistenta si durabilitatea lucrarii, producand topirea osului de jur imprejurul implantului.

Nerespectarea stricta a regulilor mai sus mentionate atrage dupa sine incetarea garantiei asupra lucrarii implanto-protetice

Abonare newsletter

Unde ne gasiti?

Adresa
Calea Vitan nr. 28, et. 5, sect. 3, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan)
Telefon
0212117793, 0730005687