All for Joomla All for Webmasters

Program: Luni - Vineri - 09:00 - 20:00          

Blogul INTERMEDICA

Articole utile din zona stomatologiei, esteticii faciale....

Fluorizarea

Evaluati articolul
(0 voturi)

Fluorizarea reducere aparitia cariilor dentare si a agravarii leziunilor formate prin fortifierea si remineralizarea smaltului.
Fluorizarea este o forma de tratament profilactic cu o importanta majora in mentinerea sanatatii dintilor, in sensul reducerii aparitiei cariilor dentare si a agravarii leziunilor deja formate, prin fortifierea si remineralizarea smaltului.

De asemenea, fluorizarea este recomandata persoanelor care prezinta un grad ridicat de sensibilitate dentinara, eliminand discomfortul pe care expunerea dintilor la temperaturi extreme (cald sau rece) o provoaca.

Acesta poate fi realizat atat la cabinetul medicului stomatolog, cat si acasa, de catre pacient prin utilizarea de paste de dinti sau ape de gura pe baza de fluor.

Medicii nostri vor realiza tratamentul de fluorizare numai dupa o igienizare completa: detartraj (in cazul in care nu a fost realizat in ultimele 6 luni), periaj profesional si Air Flow, pentru a se asigura de eficienta procedurii.

In esenta, acestia vor aplica produse profesionale (constand in paste de dinti cu fluor, geluri, solutii), care vor fi lasate sa actioneze 1-2 minute pe fiecare arcada. In urma acestui tratament, nu trebuie sa clatiti gura, sa beti apa sau sa mancati timp de 30 de minute.

Procedura realizata corect nu are efecte secundare, se recomanda tuturor categoriilor de persoane, exceptie facand doar copii sub 6 ani si femeile insarcinate.

Lasa un comentariu

Campurile notate cu (*) sunt obligatorii.

Abonare newsletter

Unde ne gasiti?

Adresa
Calea Vitan nr. 28, et. 5, sect. 3, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan)
Telefon
0212117793, 0730005687