All for Joomla All for Webmasters

Program: Luni - Vineri - 09:00 - 20:00          

Blogul INTERMEDICA

Articole utile din zona stomatologiei, esteticii faciale....

Inhalosedare

Evaluati articolul
(0 voturi)

Aceasta metoda presupune inhalarea unui amestec de gaze care relaxeaza pacientul, ba chiar il face sa fie fericit si sa nu simta nicio durere. voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est

Desi folosita intens in Statele Unite ale Americii, inhalosedarea nu este atat de populara la noi. Atat pretul piperat cat si retincenta pacientilor cu probleme dentare ii fac pe multi sa sufere de dureri de dinti decat sa mearga la stomatolog.

Aceasta metoda presupune insa inhalarea unui amestec de gaze care relaxeaza pacientul, ba chiar il face sa fie fericit si sa nu simta nicio durere.

Protoxidul de azot, vedeta inhalosedarii este un gaz care combinat cu oxigenul produce un efect calmant asupra pacientului, care va uita complet de teama. In cateva minute de la administrare, pacientul va simti o senzatie placuta de relaxare si euforie, care va inlocui stresul binecunoscut. In acest fel medicul poate lucra linistit fara a fi stresat de disconfortul pacientului. Dupa terminarea tratamentului, medicul intrerupe administrarea protoxidului de azot si administreaza pacientului pentru un interval de cateva minute doar oxigen, pentru eliminarea din organism a substantei inhalate.

Trebuie sa stii ca inhalosedarea nu afecteaza starea fizica a pacientului, acesta fiind in stare sa faca absolut orice activitate isi doreste.

Atentie! Inhalosedarea se face doar in prezenta unui medic anestezist!

Lasa un comentariu

Campurile notate cu (*) sunt obligatorii.

Abonare newsletter

Unde ne gasiti?

Adresa
Calea Vitan nr. 28, et. 5, sect. 3, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan)
Telefon
0212117793, 0730005687