All for Joomla All for Webmasters

Program: Luni - Vineri - 09:00 - 20:00          

Profilaxie

Mentinerea unor rezultate favorabile, adica pastrarea cat mai mult timp pe arcada a dentitiei naturale, este conditionata in mod direct de igiena dentara si de realizarea periodica, la indicatia specialistului parodontolog, a intretinerii sanatatii parodontale prin mijloace terapeutice complexe si individualizate. Aceste mijloace se refera la detartraj si periaj profesional, periodic, de doua ori pe an si aplicari de solutii antiseptice (ce contin Clorhexidina).

Fluorizarea este o forma de tratament profilactic cu o importanta majora in mentinerea sanatatii dintilor, in sensul reducerii aparitiei cariilor dentare si prevenirea agravarii leziunilor deja formate, prin fortifierea si remineralizarea smaltului. De asemenea, fluorizarea este recomandata persoanelor care prezinta un grad ridicat de sensibilitate dentinara, eliminand discomfortul pe care expunerea dintilor la temperaturi extreme (cald sau rece) o provoaca.

Tratamentul de fluorizare, consta in aplicarea de produse profesionale cu continut crescut de fluor (paste de dinti, geluri, solutii) si se realizeaza numai dupa o igienizare completa pentru a se asigura de eficienta procedurii.

Procedura realizata corect nu are efecte secundare si se recomanda tuturor categoriilor de persoane, exceptie facand doar copii sub 6 ani si femeile insarcinate.

Terapia cu Ozon distruge microbii (bacteriile), de aceea este folosit şi la profilaxia imbolnavirilor cavitatii bucale. De asemenea, este foarte eficient în dezinfectarea plăgilor sau a rănilor infectate favorizand vindecarea lor, stimulează circulaţia sângelui şi oxigenarea ţesuturilor si stimulează sistemul imunitar crescând rezistenţa la infecţii .

Este remarcabil că terapia cu ozon are foarte puţine contraindicaţii, cum ar fi hipertiroidia, accidentul vascular hemoragic, stari posthemoragice.

Abonare newsletter

Unde ne gasiti?

Adresa
Calea Vitan nr. 28, et. 5, sect. 3, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan)
Telefon
0212117793, 0730005687